Ons motto

We zeggen wat we doen
We doen wat we zeggen

Ons verhaal

History

In 2002 werd FSH BV, of FSH, geïntroduceerd in de schoonmaakmarkt, met een rugzak vol ervaring als manager bij toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nederland en bij een allround facilitair familiebedrijf. Met lef en ambitie streeft FSH naar soepele en constante facilitaire dienstverlening. Het bedrijf wordt gewaardeerd door grote schoonmaakbedrijven voor het oplossen van complexe vraagstukken, specialistisch werk en het aanvullen van capaciteit, waardoor het ook als calamiteitendienst in de regio Amsterdam bekend geworden is.

Onze missie

FSH heeft de missie om de beste schoonmaker en werkgever in Nederland te worden. De combinatie van kennis van grote bedrijven, met de communicatiekracht, persoonlijke aandacht van een familiebedrijf en een flexibel mobiel team met fulltime schoonmaakspecialisten draagt bij aan de groei van FSH.

In 2021 realiseerde we 30% groei, mede door de overname van een klein schoonmaakbedrijf in de farmaceutische sector.

Kwalificaties en processen

FSH wil groeien door duurzaam te ondernemen. FSH wil maatschappelijk impact maken. FSH onderschrijft enthousiast ‘De Code verantwoordelijk marktgedrag’ en integreert de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties voor 2030 in de bedrijfsvoering.

Wij werken samen met: