Onze diensten

Gewoon elke dag schoon

FSH houdt uw werk- en leefomgeving dagelijks schoon met bekwame en enthousiaste medewerkers. Of u nu kiest voor een specifiek resultaat, een gestructureerd werkprogramma, of een combinatie van beide.

Afvalbeheer

Met onze duurzaamheid doelstellingen streven we ernaar om afval te verminderen, recyclen en de ecologische impact te minimaliseren.

Gevelreiniging

Met gespecialiseerde reinigingstechnieken en ervaren teams verwijderen we effectief vuil en aanslag van gevels.

Graffiti en wildplak verwijdering

Graffiti en wildplak worden hardernekkiger naarmate het langer blijft hangen. Daarom is het essentieel om de juiste aanpak en reinigingsmiddelen te kiezen voor een succesvolle verwijdering.

Dieptereiniging sanitair en keukens

Met een jaarlijkse dieptereiniging waarborg je de hygiëne van je keuken en/of sanitair voor een langere periode. Dieptereiniging wordt veelal uitgevoerd door het gebruik van een professioneel stoomapparaat, het zogeheten stoomcleanen.

Cleanroom reiniging

Wij hebben jarenlange ervaring in cleanroom cleaning en het geven van trainingen en op basis van onze expertise bieden wij oplossingen aan die precies bij uw wensen passen.

Huismeesters

Een huismeester kan worden beschouwd als een verlengstuk van uw organisatie. Door gebruik te maken van huismeesterdiensten, kunt u er zeker van zijn dat alle aspecten met betrekking tot het pand zorgvuldig worden onderhouden en beheerd.

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars begrijpen hoe verkeersdeelnemers zich bewegen en gedragen. Of het nu gaat om de inzet op evenementen, of bij wegwerkzaamheden: met de inzet van onze verkeersregelaars ben je verzekert van veiligheid in het verkeer.

Beveiliging

FSH levert vakkundige beveiligers met veel kennis en ervaring. U kunt beveiliging inhuren voor kort- en langdurige opdrachten.

Sanitaire apparatuur

Met handdoek, zeep- en toiletrolautomaten die gemaakt zijn van grondstoffen uit de technologische kringloop voorzien wij u van een trendy en duurzaam alternatief voor sanitaire voorzieningen. Ons digitale bestelsysteem en gereguleerde leveringen zorgen ervoor dat u nooit misgrijpt.
Wij werken samen met: