Gelijke kansen voor iedereen

Bij FSH geloven we dat het anders kan!

Social return

Diverse en inclusieve teams

In de overtuiging dat schoonmaak sociaal impact heeft, heeft onze directeur dit principe al lang omarmd voordat Nederland daarop focuste. In 1998 werd Pier aangenomen (ondanks zijn rolstoel), als administratief coördinator en als magazijn- en sleutelbeheerder op een bungalowpark. Zijn waardevolle inzet leidde tot de oprichting van een klein team eind jaren 90. Evelien, Ria en Carmen waren onder meer medewerkers met een handicap die eerder moeite hadden met het vinden van betaald werk. Pier vierde in januari 2024 zijn 25-jarig jubileum bij zijn werkgever.

Pier

Opleidingen op maat

Bij FSH geloven we dat het anders kan! We bereiken impact doormiddel van opleidingen en een buddy-systeem dat dagelijkse begeleiding biedt en resulteert in vaste banen. Of het nu gaat om WW’ers, Nuggers, personen met een lichamelijke handicap, BBL’ers of kandidaten via het Voortgezet Speciaal Onderwijs, iedereen is welkom.

We investeren in training- & opleidingsprogramma’s en hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden.

  • Goede begeleiding door Buddy, leidinggevende en de jobcoach
  • Tijd, aandacht en geduld
  • Selecteren van de juiste persoon op de juiste plek
  • Werkzaamheden afstemmen op de persoon
  • Begrip creëren bij collega’s, medewerkers en en opdrachtgevers
Sociale duurzaamheid

Bij FSH zijn we trots op de mensen die voor ons werken en we geven iedereen een stem. Elk jaar vragen we onze medewerkers of ze blij met ons zijn doormiddel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. We willen dat iedereen gezond en blij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Als daarvoor een andere werkplek, werksoort of werktijden nodig zijn regelen we dat gewoon! Maatschappelijk rendement creëren we door langdurige dienstverbanden mogelijk te maken. Onze tevreden medewerkers bouwen mee aan onze maatschappelijke impact. Daarom willen we dat ze zo lang mogelijk ambassadeur blijven van FSH.

Vanaf 2024 behoort FSH tot de ongeveer 5000 Social Enterprises in Nederland, omdat we bezig zijn met het verkrijgen van het PSO-keurmerk. Zo ben je als inkoper van facilitaire dienstverlening ervan verzekerd dat FSH bijdraagt aan een inclusieve en diverse maatschappij. Bovendien helpt onze dienstverlening je om sociale doelstellingen te behalen.

Wij werken samen met: