Hoge standaard

Veiligheid, kwaliteit en professionaliteit

Kwalificaties

& processen

FSH werkt veilig en zorgt voor professionele kwaliteit in alle activiteiten. Onze organisatie is  aantoonbaar ingericht op veiligheid door middel van het VCA** certificaat. Financiële betrouwbaarheid, naleving van regels, respectvol omgaan met ons personeel, en een georganiseerde administratie zijn bij ons vanzelfsprekend.

Wij kiezen bewust voor een verantwoorde, eerlijke, en duurzame manier van werken en ondernemen. Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te benadrukken, streven we ernaar in 2024 het MVO-Keurmerk te behalen, en we hebben we nu al onze MVO-eigenverklaring opgesteld.

De Code verantwoord marktgedrag

FSH onderschrijft enthousiast ‘De Code verantwoord marktgedrag’ en integreert ook de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties voor 2030 in hun bedrijfsvoering. Daarnaast is FSH ondertekenaar van de Charter Diversiteit en verwelkomen we iedereen ongeacht ras, afkomst, religie of geslacht. In 2024 streven we ernaar het PSO-keurmerk te behalen, als bewijs van onze bovengemiddelde inspanningen op sociaal gebied.

Wat betekent de PSO Code?

Nederland kent steeds meer sociale ondernemingen, waar geld verdienen geen hoofddoel is maar een middel om de wereld een beetje beter te maken. De Code Sociale Ondernemingen is gebaseerd op dé grondslag van sociaal ondernemen, namelijk impact first. Ondernemingen die de principes van de Code onderschrijven en geregistreerd zijn in het Register Sociale Ondernemingen bewijzen dat het tot diep in de vezels van de bedrijfsvoering, gaat om een sociale onderneming.

Wij werken samen met: