Uw partner in

Facilitaire dienstverlening

 

 

FSH BV

Schweitzerlaan 20

1187 JD  Amstelveen

Tel. 020-4261140

E-mail: info@fshbv.com

 

 

 

 

 

  Shield idchecker

www.idchecker.nl

 

Kwaliteit

FSH is een organisatie die kwalitatieve diensten levert. De zorg      voor kwaliteit wordt binnen onze organisatie breed gedragen. Het juist instrueren van medewerkers en het in- en extern nakomen van afspraken, vormen belangrijke peilers van het kwaliteitsbeleid binnen onze organisatie.

   

Het product van een schoonmaakbedrijf is niet tastbaar. Kwaliteit     is niet meer, maar ook niet minder dan het nakomen van afspraken. Om zo objectief mogelijk de schoonmaaktechnische kwaliteit te beoordelen, hanteert FSH een aantal meetsystemen. Bij het kiezen van één of meerdere systemen spelen de controlemogelijkheden en de wensen en eisen van onze opdrachtgever een rol.

 

Onze organisatie is lid van het OSB en voldoet hiermee aantoonbaar aan kwaliteitsnormen zoals die zijn opgesteld door de Ondernemersorganisatie voor Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten.

In het kader van het OSB keurmerk is er een Code Verantwoordelijk Marktgedrag afgesproken. Zowel FSH bv alsmede FSH Bedrijfsdiensten BV conformeren zich aan de Code en hebben daarvoor een zelfverklaring opgesteld.

Klik hier voor de zelfverklaring van FSH BV

Klik hier voor de beleidsverklaring van FSH BV